Kort inlägg

Sitter med ansiktsmask framför datorn och ska strax duscha. Pappa håller på att fixa så att elen funkar i mitt rum.

Äta kebabtallrik

Pappa kommer när som helst och har köpt kebabtallrik och pizza till oss och mormor. Har varit i Ica och köpt mjölk och bröd medan Erik pantade burkar. Under dagen så har farmor och farfar varit här och fikat och så. Sover själv hemma inatt utan mina syskon, skönt. Ska snacka med min syster senare om imorgon, puss!

Sola och bada

Har tagit på mig bikinin nu så ska ut när som helst och sola och bada med mamma. Ska bli brun nu. Jag ska bara vara hemma idag. Min syster kommer hem från Danmark idag också. Ska sova hos henne imorgon. :D Ha det bäst!

I Skärblacka

Nu är vi här i Skärblacka hos våra tjära vänner. Äventyrsbadet var inte öppet i Finspång för dom håller på att renovera eller vad dom gör så vi fick bada i poolen. Det var nästan bara vi som var där, skönt! Hoppade i hopptornet och trampolinen och hade det skoj. Är rätt så trött nu men vi ska grilla och mysa och ha det trevligt och så. :) Ha en bra lördagskväll!

Finspångs badhus

Sov hos mormor igår så därför har jag inte bloggat något. Men idag så ska vi till Finspångs badhus. Vi åker runt 11:00. Sen efter det så ska vi till några kompisar i Skärblacka. Vi stannar väl där till kvällen tror jag. Så det här blir nog det enda inlägget för idag. Vi ses!

Mat nu

Har kollat klart på båda filmerna nu som jag hade laddat ner. Ska äta hamburgare med pommes frites nu. Älskar pommes frites! :blush:

Laddar ner två filmer

Håller på att ladda ner två filmer som heter Rogue och Black Water. Ska nog titta på dom filmerna med min bror när dom har laddats klart. Spännande filmer. Runt 20-40 minuter kvar tills dom har laddats ner. :)

Chokladboll

Sitter vid mammas och pappas dator och ska äta en chokladboll nu. Så gått är det! Ska borsta tänderna sen och tvätta mitt örhänge. Det är halvdåligt väder ute så blir nog bara att vara hemma idag och mysa. Kanske laddar ner lite filmer sen som jag kan titta på. Det blir mys!

Klar

Jag är äntligen klar! Om jag är glad? Jag blev faktiskt riktigt nöjd nu. Ska försöka blogga så mycket jag kan, men jag lovar inget. Kanske fixar lite smådetaljer emellanåt vi får se. Just nu så sitter jag bara vid datorn. Lägger mig i sängen sen och lyssnar på musik och kanske smsar med lite trevligt folk. Ses imorgon! :)